logo Erik de Jong

Erik de Jong Uitvaartverzorging &
begeleiding

Gedenk- & Troostwinkel
Ruim 20 jaar verzorg en begeleid ik uitvaarten. Vanuit deze ervaring ontstond het idee voor de Gedenk- & Troostwinkel. Deze heeft een tweeledige functie die nauw verband houdt met het verzorgen en begeleiden van een uitvaart.

herfstblad

Indien men een begrafenis of crematie voor zichzelf of voor een naaste goed willen voorbereiden, kan men zich in de Gedenk- & Troostwinkel cq. Uitvaartinformatiecentrum aan de Van Vredenburchweg 55 oriƫnteren en informeren over de talrijke mogelijkheden die er zijn om de herinnering aan de overledene tastbaar te maken. Daarnaast is hulp bij het invullen van een wensenformulier mogelijk.

herfstblad

De Gedenk- & Troostwinkel kan, na het overlijden van een dierbare, steun en begeleiding bieden om de gedachtenis aan de overledene daadwerkelijk vorm te geven. Dan gaat het niet alleen meer over urnen, maar ook over sierraden zoals broches, spelden, kunstzinnige objecten, e.d. waarin iets persoonlijks (haar of as) van de overledene wordt bewaard. Dat kan bijvoorbeeld ook een vingerafdruk zijn die is vereeuwigd in een gouden ring of broche.

herfstblad

Het adres van de Gedenk- & Troostwinkel:
Van Vredenburchweg 55
2282 SE Rijswijk

Openingstijden van de winkel: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Telefoon: 070-3697941 / 06-51383380

herfstblad