logo Erik de Jong

Erik de Jong Uitvaartverzorging &
begeleiding

Werkwijze
De Jong Uitvaartzorg & Begeleiding is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg en -begeleiding. Ons werkgebied ligt rondom Den Haag, Rijswijk, Voorburg, Ypenburg/Leidschenveen en het Westland.

herfstblad

Voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor de stijl die bij u past. Voor ons is het cruciaal dat de uitvaart aansluit op uw persoonlijke situatie. Alleen op die manier wordt een uitvaart uniek. Maatwerk, vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden.

herfstblad

In de dagen na het overlijden zullen wij samen met u alle aspecten van de uitvaart bespreken. Het is wat ons betreft niet nodig om alles binnen enkele uren te beslissen. U krijgt de tijd en ruimte om de juiste keuzes te maken, uw keuzes! Op die manier ontstaat er gaandeweg een persoonlijk en passend afscheid. Wij benoemen hierbij de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Aan de hand van uw wensen worden de kosten in kaart gebracht van de door u gewenste uitvaart. U ontvangt op de eerste of tweede dag na melding van een overlijden een kostenbegroting. Uiteraard bewaken wij het geheel en houden het overzicht, zodat u achteraf niet wordt geconfronteerd met nare verrassingen.

herfstblad

Door de wijze van begeleiding tijdens het afscheid krijgt u als nabestaande meer grip op de situatie en ontstaat er ruimte om uw eigen beslissingen te nemen. Met onze deskundige ondersteuning en begeleiding kan het afscheid een troostend afscheid worden.

herfstblad