logo Erik de Jong

Erik de Jong Uitvaartverzorging &
begeleiding

De dag van de uitvaart
Op de dag van de uitvaart moet u ervan uit kunnen gaan dat de dingen goed geregeld zijn en dat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij beschikken over stijlvolle rouwauto’s voor het vervoer van de overledene. Wilt u graag bijpassende volgauto’s, ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt ook kiezen voor een rouwkoets, de uitvaartbus of een motor met zijspan. Vooraf hebben we deze mogelijkheden uitgebreid met u besproken.

herfstblad

Niet alleen het vervoer, maar ook de invulling van de uitvaart wordt door onze medewerkers begeleid. U geeft aan of u afscheid wilt nemen in de kerk, in de aula van het crematorium of begraafplaats, in een uitvaartcentrum of een andere gelegenheid.

herfstblad

Wilt u wel of geen voorganger, (live) muziek, wel of geen gebruik maken van de mogelijkheden van multimedia? Uw wensen staan centraal. Wij zijn ervoor om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook na afloop van de uitvaart kunt u kiezen voor een kop koffie, koffietafel of een warm of koud buffet. In besloten of ruime kring.

herfstblad