logo Erik de Jong

Erik de Jong Uitvaartverzorging &
begeleiding

Keurmerk
De Jong Uitvaartzorg & Begeleiding is er trots op het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart te mogen en kunnen voeren.
Mede doordat nabestaanden ons een goede en positieve beoordeling gaven. Ons keurmerk is dus niet door middel van een enquete tot stand gekomen maar puur een mening van onze directe klanten.
Graag delen wij, met toestemming van de nabestaanden, een aantal beoordelingen van klanten voor wie wij de uitvaart hebben mogen verzorgen.

herfstblad

Recensies:
Familie van der Veen

Erik is een geweldige partner als uitvaartondernemer. Hij kent op alle momenten zijn plaats. Een echte partner.

herfstblad

Familie Molenaar

Wij hebben Erik de Jong leren kennen als een integer en professioneel persoon.
herfstblad

Familie Deurloo

Erik de Jong heeft veel inlevingsvermogen en hij weet alle betrokkenen en nabestaanden op een goede manier te benaderen en te begeleiden.
Hij heeft de uitvaart van onze moeder van begin tot het einde zelfstandig begeleid en was voor ons een plezierig en persoonlijk contactpersoon.
herfstblad

Familie Baas

Warm en persoonlijk betrokken.

herfstblad

Familie Vrolijk

Veel zorg en aandacht voor, tijdens en na de uitvaart en geen moeite teveel om tussendoor zaken die zich aankondigden op een mooie wijze te realiseren! Veel dank!
herfstblad

Familie van Wijngaarden

Wij waren blij met Erik de Jong, hij heeft ons veel uit handen genomen!
herfstblad

Maria van Hierden

Eindelijk even een momentje, om jou te bedanken, voor alles wat je voor ons hebt gedaan, om er zo'n prachtige afscheidsdienst van te maken. Je wilt niet weten, hoeveel mensen afgelopen week tegen me gezegd hebben, dat ze nog nooit zo'n prachtige crematie hebben meegemaakt.
De kinderen waren een prachtig en sterk team, maar waar nodig gaf jij het juiste advies en de benodigde ondersteuning. Ze vonden het ook heel fijn om met je samen te werken, dat hebben ze me meerdere keren gezegd. Hoe moeilijk het ook nog steeds is, en hoe groot het gemis, het afscheid was "Bertwaardig" zoals de kinderen zeiden.
Als je van de week misschien nog een keer langs komt, laat het me even weten, want je begrijpt wel dat ik nog steeds erg veel bezoek heb. Er waren 2 dingen die ik onmiddellijk na het overlijden wist:
Bert gaat mee naar huis
Ik bel Erik.
Bij beide besluiten heb ik geen seconde getwijfeld en ben ik alleen maar heel erg blij, dat het de beste besluiten waren, die ik op dat moment heb kunnen nemen.
Bedankt voor alles en tot gauw, Maria
herfstblad

Familie van Berkel

Een zeer persoonlijke benadering en veel uitleg over de mogelijkheden rondom de uitvaart in deze verdrietige periode. Nogmaals dank voor deze mooie afsluiting.
herfstblad

Familie Snellink

De uitvaartbegeleiding was zeer professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk en betrokken als of we elkaar al jaren kenden, De Jong Uitvaartbegeleiding heeft ons goed bijgestaan en een hoop werk uit handen genomen.
herfstblad

Familie Nanninga

Dank Erik voor de zeer persoonlijke uitvaart van mijn schoonmoeder. Aan alles was gedacht,en niet onbelangrijk je hebt oog voor detail... Met een geheel eigen natuurlijke stijl betrek je een ieder bij deze belangrijke gebeurtenis. Met als resultaat dat de uitvaart door een ieder als erg persoonlijk is ervaren. Chapeau!
herfstblad

Familie Vooys

Zeer prettige en ongedwongen samenwerking met deze uitvaartverzorger. Lijnen zijn hier kort. Je hebt alleen met Erik te maken. Hij verzorgt alles volgens afspraak en zorgt dat alles klopt. Je merkt dat je te maken hebt met een zeer ervaren uitvaartverzorger met het hart op de juiste plaats.
herfstblad

Familie van Bochoven

Wij kijken terug op een liefdevolle uitvaart. De heer de Jong wist onze emoties in goede banen te leiden zonder dwingend te zijn. Mede door zijn persoonlijke benadering is het afscheid van onze lieve, allerliefste echtgenote, moeder en oma een afscheid geworden waar wij ons en ons gezin volledig in herkenden.
herfstblad

Familie de Jong

Toen ik de eerste keer zijn advertentie zag dacht ik, als ik iemand nodig heb dan neem ik hem. Heb er geen spijt van. Alles volgens afspraak. Af en toe had ik het gevoel dat ik hem al jaren kende.
herfstblad

Familie van der Scheer

Alles is naar wens heel goed verlopen. We hebben veel advies gekregen en dat heeft ons heel goed gedaan in deze moeilijke tijden en ik zal deze uitvaart ondernemer aan bevelen.
herfstblad

Familie Zuiderduin

Erik is zeer persoonlijk betrokken geweest bij de uitvaart van mijn te jong overleden vrouw. Met al onze wensen heeft hij rekening gehouden. Als er iets mis dreigde te gaan was hij direct bereikbaar om het weer recht te zetten. Ook de nazorg hebben wij als prettig ervaren. Zeker een aanrader! Helemaal omdat wij eigenlijk niet geheel in zijn werkgebied zitten.
herfstblad

Familie Klawer

Erik heeft door zijn persoonlijke aanpak ons door deze moeilijke tijd geloodst.
herfstblad

Familie Eijer

Goed luisterend, betrokken, nauwgezet en discreet ruimte gevend voor de eigen inbreng van de familie.
herfstblad

Familie Eijk

We zijn de dagen rondom de uitvaart uitstekend geholpen,alles was prima verzorgd in de kerk en in het crematorium.
herfstblad

Familie Hijman

Erik de Jong heeft niet alleen de crematieplechtigheid van mijn vader, maar ook ons voortreffelijk begeleid. Hij is persoonlijk wanneer dat past/kan en zakelijk/functioneel wanneer dat moest.
Erik regelde alles zonder teveel poespas. Hij voelde goed aan wat wij wilden en hoe wij ons voelden. Hij was betrokken en geïnteresseerd, maar gaf ons ook alle ruimte. Ik had direct alle vertrouwen in hem.
Hij heeft ons perfect geïnformeerd en ons goed voorbereid. Het contract verliep heel soepel. De plechtigheid zelf is daardoor precies zo verlopen zoals mijn vader het had gewild. Gewoon een heel prettige en persoonlijke uitvaartbegeleider.
herfstblad

Familie Hazeu

Erik de Jong is een zeer prettig en betrokken persoon, met op zijn tijd humor, wat ook erg fijn is.
herfstblad

Familie Hoogerheide

Een aanrader zeer vriendelijk en professioneel bedrijf. Dhr.Erik de Jong heeft alles tot op de puntjes geregeld dikke pluim!
herfstblad

Familie Driven

Zeer vriendelijke, persoonlijke en kundige begeleiding.
herfstblad

Familie Tempelman

Zeer persoonlijk, warm, vriendelijk en professioneel.
herfstblad

Familie Stooker

Erik de Jong is een bijzonder prettige man om mee samen te werken. Iemand met heel veel ervaring en die in staat is op de achtergrond sturing te geven aan de wensen en ideeën van de overledene en nabestaanden. Denkt mee en gaat tot het uiterste om tot een bijzonder mooie persoonlijke uitvaart te komen. Iemand, die ik bij iedereen zal aanbevelen.
herfstblad

Familie Joemmanbaks

Erik is heel betrokken, denk mee geeft heel veel tips. Heb tegen mijn zoon gezegd als mij iets overkomt wil ik de uitvaart bij Erik geregeld hebben.
herfstblad

Nabestaanden mw. Cramer

Erik de Jong neemt ruimschoots de tijd bij alles, denkt mee en is meelevend. En een hele lieve nazorg.
herfstblad

Familie Deurloo

Erik de Jong heeft voor de tweede keer (binnen 1½ jaar) de uitvaart voor ons verzorgd van een naast familielid. In dit geval moest meer op beschikbaar budget gelet worden. Hij heeft weer een prachtig afscheid geregeld. Hij kan de nabestaanden en alle mensen daaromheen op een juiste en prettige manier tegemoet treden. Het is vertrouwd alles aan Erik over te laten.
herfstblad

Familie Mierlo

Erik heeft ons geweldig begeleid en ontzorgd bij de begrafenis van m'n moeder. Hij is persoonlijk betrokken, accuraat en werkt passend in de situatie. Wij hebben het gevoel dat alle wensen van moeder zijn ingevuld en bewaren dus een prachtige herinnering aan de uitvaart. Dank je wel Erik!
herfstblad

Mevrouw Roelfzema

Ben erg positief over de professionele manier van handelen en zeer discreet. Zeer prettig persoon. Neemt alle tijd voor de nabestaanden, staat open voor alle suggesties en is zeer hulpvaardig. Fijn om steeds met één persoon van doen te hebben.
herfstblad

Mirjam Storm

Ik was zeer tevreden over Erik de Jong! Hij heeft mij en mijn naaste familie super begeleid en de uitvaart was hartstikke mooi en boven verwachting. Een topman en wij bevelen hem anderen zeker aan!
herfstblad

Coby den Haan-Teunissen

Wij vinden Erik een zeer betrokken en kundig man..
herfstblad

Coen Schelfhorst

Zeer kundig en professioneel! Inlevend en plezierig in de omgang
herfstblad

Peter Aref

Dhr. de Jong is een zeer prettig mens die weet waar hij mee bezig is en die weet wat er in de mensen omgaat die een dierbare verloren hebben. Alles wordt je uit handen genomen en wordt door hem en zijn bedrijf snel en acuraat geregeld. Mede dankzij zijn inzet was de uitvaart voor ons een stuk dragelijker.
herfstblad

Rob Stastra

Erik de Jong is heel persoonlijk en leeft zich goed in, in de situatie waar we ons hebben bevonden. Ook is hij goed op de hoogte op de manier zoals een uitvaart binnen het Leger des Heils wordt uitgevoerd.
herfstblad

Caroline Tienen

Erik was enorm warm en persoonlijk betrokken en was voor ons een enorme steun in een verdrietige tijd.
herfstblad

Francien van Heuvel

Het kontakt met deze uitvaartondernemer is heel prettig verlopen. Reageerde meteen op vragen en verzoeken van ons. Had ook aandacht voor ons als familie. Kan hem aanbevelen.
herfstblad

Marcus van Tilborg

Zeer tevreden. Persoonlijke service en begeleiding uitstekend. Afspraken volledig nagekomen. Proactieve houding bij het alles regelen. In een woord: voortreffelijk.
herfstblad